Over Gelasta

Gelasta groot(handel) in vloerbedekking

Gelasta is al veertig jaar de gids in vloerbedekking. Wij vinden de juiste oplossing voor uw woning, project of evenement. Onze wortels liggen in Genemuiden, de tapijtstad van Nederland. De gebroeders Henk Last en Jan Last groeiden op in een gezin van tapijtondernemers. In 1975 hebben zij familiebedrijf Gelasta opgericht. De afgelopen 40 jaar is het bedrijf gegroeid tot een toonaangevende groothandel in alle soorten vloerbedekking. Ondertussen staat met Henk-Jan de tweede generatie Last aan het roer. 

Onze medewerkers zijn jong, nuchter en gedreven en beschikken desondanks over veertig jaar ervaring. Klanten zijn voor ons mensen en geen nummers. Ondanks onze groei blijven wij kleinschalig en toegankelijk. Wij wijzen u graag de weg naar de beste vloerbedekking.

Voor de juiste vloer

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt zeker voor de vloer. Gelasta speelt daarop in met een breed assortiment vloerbedekking en onderzoekt voortdurend de trends op de markt. Wij weten de weg naar de beste producenten van tapijt, vinyl, laminaat en pvc. Of zij nou dichtbij huis produceren of in een uithoek van de wereld. Over het algemeen richt Gelasta zich met haar assortiment op het lage- tot middensegment. Wij leveren graag de juiste kwaliteiten tegen de beste prijzen. Met veertig jaar ervaring en veel kennis van de vloerbedekkingmarkt weten wij precies waar wij die kunnen vinden.

Groothandel in vloerbedekking

Gelasta is de groothandel in vloerbedekking. Wij produceren zelf niet, maar weten de weg naar de beste producenten. Wel proberen we samen met producenten de wensen van onze klanten te ontwikkelen. Verkopen doen we uitsluitend aan woninginrichters. Dat doen we graag op basis van vertrouwen. We hechten veel waarde aan duurzame samenwerkingen, met het oog op de lange termijn visie. Liever lang samenwerken dan kort geld verdienen, is onze filosofie. Wij leveren de juiste merken voor thuis, kantoor en ieder ander gebouw. Ook als het om tijdelijke oplossingen of projecttapijt gaat.

Sinds 2014 levert Gelasta ook vloerbedekking onder private label. Voor woninginrichters dé manier om een eigen touch en identiteit aan een collectie te geven. Meer over alle productgroepen leest u elders op onze site. Uiteraard geven wij in een persoonlijk gesprek graag meer informatie.