Uitbreiding van ons pand

Uitbreiding van ons pand
Categorie: Nieuws Gelasta Datum: 2017-09-18 Reacties: 0

Eeste paal geslagen door Jan Last (oprichter van Gelasta), Rick en Thijs-Jan Last (zonen directeur/eigenaar Henk-Jan Last)

GENEMUIDEN - Maandag 18 september 2017 is de eerste paal voor de uitbreiding van ons bedrijfspand geslagen. Het bestaande pand wordt met meer dan 1.000 vierkante meter uitgebreid. Dat geeft ons de ruimte om de magazijnruimte te vergroten, twee laaddocks aan te brengen en geeft plaats aan een nieuwe showroom van 250 vierkante meter. De bestaande showroom wordt omgebouwd tot kantoorruimte.

Deze extra ruimte is hard nodig om plek te geven aan de groei die we afgelopen jaren gemaakt hebben. In vijf jaar tijd is onze omzet en personeelsbestand meer dan verdubbeld. De extra kantoor en magazijn ruimte zijn dus zeer welkom en maakt het mogelijk meer voorraad te hebben en de processen te stroomlijnen.

Vorig jaar vierden wij ons 40 jarig bestaan en directeur Henk-Jan geeft aan content te zijn met de start van de uitbreiding. “Als familie bedrijf is continuïteit het belangrijkste en met deze stap kunnen we die weer verder vorm geven en realiseren. We zullen nog meer aandacht aan noviteiten kunnen geven die creatief, slim en betaalbaar zijn. We zien onszelf dan ook als de speedboat tussen de olietankers en zullen door de nieuwbouw nog een paar pk’tjes meer krijgen. Ondanks onze forse groei blijven wij laagdrempelig en toegankelijk.”

De oplevering van de uitbreiding staat gepland voor begin 2018.

Het team van Gelasta

Het aansnijden van de taart

Het beoogde resultaat