Introductie twee vinyl kwaliteiten

Introductie twee vinyl kwaliteiten
Categorie: Nieuwe producten Datum: 2017-07-13 Reacties: 0

Gelasta introduceert met de Scala en Greengrip twee nieuwe vinyl kwaliteiten. Deze kwaliteiten ziet Gelasta als een goede aanvulling op de huidige vinyl collectie. Graag willen wij u deze twee prachtige kwaliteiten toelichten.

De Scala is een vinyl wat geschikt is voor uw woon-, slaap-, badkamer of uw keuken. Dit vinyl heeft voornamelijke lichte dessins zoals zand en aardekleuren die gebruikt kunnen worden in een landelijk interieur. Ook heeft de Scala twee beton look dessins die perfect passen in een industrieel design. De Scala is uitgevoerd met een textielbacking wat dit vinyl extra comfort en meer geluidsdemping geeft. Verder heeft de Scala een natuurgetrouwe uitstraling, is makkelijk in onderhoud en is antislip wat ideaal is voor in uw badkamer.

Voor alle dessins klik hier.

De Greengrip is een vinyl wat geschikt is voor uw woon-, slaap-, badkamer, keuken of zelfs u werkamer! Dit vinyl heeft een breed scala aan dessins voor zowel een landelijke, klassieke of industrieel interieur. De Greengrip is vuilafstotend dankzij de aangrachte PU lak op de toplaag en is uitgevoerd met een textielbacking. Dit geeft het vinyl extra comfort en meer geluidsdemping. Verder heeft de Greengrip een natuurgetrouwe uitstraling, is makkelijk in onderhoud en is antislip wat ideaal is voor in uw badkamer.

Voor alle dessins klik hier.